Kinderschoenen

Kinderschoenen in breedtematen is van oudsher het belangrijkste specialisme van Krisman schoenmode. Wij vinden het belangrijk dat de kinderschoenen goed passen aan de kindervoet. De kindervoeten worden zowel in de lengte als ook in de breedte gemeten. Aan de hand hiervan gaan we samen op zoek naar de juiste schoen.

Eerste loopschoenen
De eerste loopschoentjes hebben een goede hielversteviging (contrefort) voor voldoende steun en een soepele zool voor een goede afwikkeling van de voet. Wij adviseren om de eerste schoentjes te kopen zodra uw kind 2 á 3 weken zelfstandig los loopt. 

En daarna...
Laat de voeten van uw kind regelmatig meten. In principe groeien de voeten van uw kind ongeveer 2 maten per jaar. Dit kan echter ook anders zijn. De groei kan achterblijven, zodat de voeten niet groter worden, maar uw kind kan ook zomaar een maatje extra groeien.

Controleer de voeten van uw kind regelmatig op rode plekken, irritaties en verdikkingen. Dit kan namelijk wijzen op te strak zittende of te kleine schoenen.

Wat wij doen
Kom bij vragen of bij twijfel gewoon even langs. Wij kijken en denken graag met u mee en meten de voeten graag voor u op.

Specialist in breedtematen
Krisman schoenmode is gespecialiseerd in kinderschoenen in breedtematen van de merken Twins, Trackstyle en Piedro. In onze winkel hebben wij hiervan een uitgebreide collectie staan.

Van harte welkom in onze winkel aan de Assendorperstraat 120 in Zwolle.

Een overzicht van onze collectie vindt u in onze webshop, klik op een van onderstaande links en kies de juiste maat:

Nieuws

09-03-2019
De nieuwe voorjaarscollectie is weer binnen. Graag nodigen we je uit om te komen passen.

05-09-2018
Inmiddels is de nieuwe najaarscollectie voor de kinderen volledig binnen. We nodigen je uit te komen kijken en je voeten op te laten meten.

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

De winkel

Geen foto's gevonden

Herenschoenen

Mephisto, Van Lier,
Van Bommel, Australian,               
Brunotti, Hartjes

Damesschoenen

Gabor, Durea, Footnotes
Loints, Mephisto, Hartjes
Pocco Pazza, Solidus

Kinderschoenen

Twins, Trackstyle,
Piedro, Giga, Redzz,
Bunnies JR, Teva