Kinderschoenen

Kinderschoenen in breedtematen is van oudsher het belangrijkste specialisme van Krisman schoenmode. Wij vinden het belangrijk dat de kinderschoenen goed passen aan de kindervoet. De kindervoeten worden zowel in de lengte als ook in de breedte gemeten. Aan de hand hiervan gaan we samen op zoek naar de juiste schoen.

Eerste loopschoenen
De eerste loopschoentjes hebben een goede hielversteviging (contrefort) voor voldoende steun en een soepele zool voor een goede afwikkeling van de voet. Wij adviseren om de eerste schoentjes te kopen zodra uw kind 2 á 3 weken zelfstandig los loopt. 

En daarna...
Laat de voeten van uw kind regelmatig meten. In principe groeien de voeten van uw kind ongeveer 2 maten per jaar. Dit kan echter ook anders zijn. De groei kan achterblijven, zodat de voeten niet groter worden, maar uw kind kan ook zomaar een maatje extra groeien.

Controleer de voeten van uw kind regelmatig op rode plekken, irritaties en verdikkingen. Dit kan namelijk wijzen op te strak zittende of te kleine schoenen.

Wat wij doen
Kom bij vragen of bij twijfel gewoon even langs. Wij kijken en denken graag met u mee en meten de voeten graag voor u op.

Specialist in breedtematen
Krisman schoenmode is gespecialiseerd in kinderschoenen in breedtematen van de merken Twins, Trackstyle en Piedro. In onze winkel hebben wij hiervan een uitgebreide collectie staan.

Van harte welkom in onze winkel aan de Assendorperstraat 120 in Zwolle.

Een overzicht van onze collectie vindt u in onze webshop, klik op een van onderstaande links en kies de juiste maat:

Nieuws

03-10-2020
Iets later dan normaal zijn alle nieuwe collecties weer binnen. Daar wordt inmiddels enkele weken volop van verkocht. Van harte welkom in onze winkel!

27-07-2020
In verband met de zomervakantie is er geen koopavond op donderdag 30 juli, 6 augustus en 13 augustus. We wensen u fijne vakantieweken.
 

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

De winkel

Geen foto's gevonden

Herenschoenen

Mephisto, Gijs,
(Floris) van Bommel, Australian,   Xsensible, Solidus

Damesschoenen

Gabor, Durea, Footnotes
Loints, Muoviti, Hartjes
Xsensible, Solidus, Arriva

Kinderschoenen

Twins, Trackstyle,
Piedro, Bunnies JR,
Teva