Kinderschoenen

Kinderschoenen in breedtematen is van oudsher het belangrijkste specialisme van Krisman schoenmode. Wij vinden het belangrijk dat de kinderschoenen goed passen aan de kindervoet. De kindervoeten worden zowel in de lengte als ook in de breedte gemeten. Aan de hand hiervan gaan we samen op zoek naar de juiste schoen.

Eerste loopschoenen
De eerste loopschoentjes hebben een goede hielversteviging (contrefort) voor voldoende steun en een soepele zool voor een goede afwikkeling van de voet. Wij adviseren om de eerste schoentjes te kopen zodra uw kind 2 á 3 weken zelfstandig los loopt. 

En daarna...
Laat de voeten van uw kind regelmatig meten. In principe groeien de voeten van uw kind ongeveer 2 maten per jaar. Dit kan echter ook anders zijn. De groei kan achterblijven, zodat de voeten niet groter worden, maar uw kind kan ook zomaar een maatje extra groeien.

Controleer de voeten van uw kind regelmatig op rode plekken, irritaties en verdikkingen. Dit kan namelijk wijzen op te strak zittende of te kleine schoenen.

Wat wij doen
Kom bij vragen of bij twijfel gewoon even langs. Wij kijken en denken graag met u mee en meten de voeten graag voor u op.

Specialist in breedtematen
Krisman schoenmode is gespecialiseerd in kinderschoenen in breedtematen van de merken Twins, Trackstyle en Piedro. In onze winkel hebben wij hiervan een uitgebreide collectie staan.

Van harte welkom in onze winkel aan de Assendorperstraat 120 in Zwolle.

Een overzicht van onze collectie vindt u in onze webshop, klik op een van onderstaande links en kies de juiste maat:

Nieuws

27-03-2020
CORONAMAATREGELEN BIJ KRISMAN
Tijdens de coronacrisis wil Krisman schoenmode u zo goed mogelijk van dienst zijn. We hebben onze openingstijden aangepast. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.30 - 17.30 u.en zaterdag van 10.00 u - 16.00 uur. 
Wij bieden u in de ochtenden de mogelijkheid om schoenen te kopen op afspraak, zodat we in alle rust u kunnen helpen en adviseren bij de aankoop van een paar schoenen of schoenen voor uw kinderen. 
Bel voor een afspraak naar: 038-4217950 en stuur een mail naar info@krismanschoenen.nl
 

20-02-2020
De nieuwe voorjaarscollectie dichte schoenen van Durea is weer binnen. Kom gerust weer eens kijken.

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

De winkel

Geen foto's gevonden

Herenschoenen

Mephisto, Gijs,
(Floris) van Bommel, Australian,   Xsensible, Solidus

Damesschoenen

Gabor, Durea, Footnotes
Loints, Muoviti, Hartjes
Xsensible, Solidus, Arriva

Kinderschoenen

Twins, Trackstyle,
Piedro, Bunnies JR,
Teva