Damesschoenen

Bij Krisman schoenmode letten we goed op de kwaliteit en de pasvorm van de damescollectie. U vindt dan ook uitsluitend damesschoenen van bekende merken in de collectie. Mode en comfort gaan samen. Bij Krisman vindt u een grote collectie van merken als Durea, Xsensible, Gabor, Hartjes en Solidus.

Wij zijn "Excellent dealer" van Durea. Dit betekend dat wij een zeer groot aanbod hebben in verschillende breedtematen.

In het seizoen wordt deze collectie aangevuld, zodat u bij Krisman steeds een actuele collectie van deze merken kunt vinden. Het merk Loints heeft een speciale plaats in de collectie. Dit merk heeft een heel eigen uitstraling, produceert duurzame ‘groene’ schoenen en let sterk op duurzaamheid.

Voor wie een comfortabele schoen of laars zoekt heeft Krisman een ruim aanbod in de merken Durea, Gabor, Solidus, Xsensible en Hartjes. Al deze merken zijn in meerdere breedtematen, hebben een verwisselbaar voetbed en zijn ook zeer geschikt voor het dragen van eigen inlegzolen.

Graag nemen wij de tijd voor u bij het vinden van de juiste schoen of laars. De koffie staat klaar!

Nieuws

03-10-2020
Iets later dan normaal zijn alle nieuwe collecties weer binnen. Daar wordt inmiddels enkele weken volop van verkocht. Van harte welkom in onze winkel!

27-07-2020
In verband met de zomervakantie is er geen koopavond op donderdag 30 juli, 6 augustus en 13 augustus. We wensen u fijne vakantieweken.
 

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

De winkel

Geen foto's gevonden

Herenschoenen

Mephisto, Gijs,
(Floris) van Bommel, Australian,   Xsensible, Solidus

Damesschoenen

Gabor, Durea, Footnotes
Loints, Muoviti, Hartjes
Xsensible, Solidus, Arriva

Kinderschoenen

Twins, Trackstyle,
Piedro, Bunnies JR,
Teva